joi, 10 februarie 2011

Dependenta!

Dependenta si iar dependenta …. Cunosteai sensul acestui cuvant pana sa simti ce inseamna  cu adevarat ?
Nici nu cred ca iti trecea prin cap cum te  pot distruge niste pastile .. sau putin  venin cumparat din magazinele de vise.
Iti placea  cand aveai diferite viziuni  , inspaimantatoare  sau amuzante  care ori te socau ori te inveseleau timp de o saptamana …
Dar acum cand vezi ca ai pierdut tot   stai inchis in camera ta  si simti cum pilea iti este umeda , venele unflate  , inima  ghimpe  iar pofta si nevoia creste  din ce in ce mai mult  cu  fiecare minut  care trece .
   Te  plimbi de colo colo doar intre  patru pereti ,  cu mainiile te strangi de cap  cazand la pamant simti cum se scurge si ultima speranta la o viata normala parca si peretii camerei    te strang  si tu nu mai poti suporta gandul ca ai pierdut totul .
Auzi voci  care iti spun in orice clipa “ Esti dependent “…. Auzi sunete ciudate , scartitul usiilor il compari cu  sute de viori care pe zi ce trece sunetul lor ti se pare din ce in ce mai cunoscut .
Ochii ti se umezesc si se fac  mici neputand sa mai distinga  culori .
Acum … te-ai inchis intr-o lume  ALB-NEGRU plina de durere si teama  pierzand controlul  asupra obiectelor    , aruncand , spargand sau trantind tot ce vezi in jurul tau , asupra fiintelor , uitand  ca  in fiecare persoana domneste cate un suflet care poate fi ranit chiar si de o singura fraza spunandu-le tot felul ve vorbe urate … apoi  pierzi controlul chiar si asupra ta , nopti nedormite  incerci sa te ranesti crezand ca te va calma .
Odata ce devi dependent nimic nu te mai poate calma , decat acea supradoza de care   are nevoie vena ta cand simti ca nu iti mai rezista .Nu uitati oameni buni , drumogurile nu iti distrug doar interiorul ... ci si exteriorul  asa ca spuneti nu in fata lor pentru ca exista mii de metode de a pierde controlul distractiei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu