luni, 20 iunie 2011

No name.

Uneori, un baiat iti place la nebunie fara sa cunosti motivul . Poate fi chiar opusul la ceea ce ai visat intotdeauna . Il vezi , te inrosesti chiar daca aceste este singurul lucru pe care ti-l doreai in acel moment , probabil din teama de a nu te face de rusine  , zambesti , dar zambesti destul de discret  , te blochezi si nu stii ce sa mai faci , in acel moment inima ti-o ia la galop . Si nu stii sigur daca asta este intradevar dragoste la prima vedere  , sau ... este ceva doar pentru  un moment.
Chiar nu stii ce poti face pentru a intra in vorba ... eh pentru a sparge gheata mereu este nevoie de o vorba buna . Va impriteniti ...apoi deveniti cei mai buni amici si dupa cine stie ... depinde de preferintele fiecaruia , dar totusi sa nu ne bazam pe ei , baietii ... deoarece uneori parca te ajuta , dar evident,  cand iti este lumea mai draga iti trag clapa .Tipic.
Il ai , il iubesti enorm ... dar apoi apare si vremea suspinelor cand il gasesti in bratele altei fete ... si te frustreaza faptul ca poate tie iti lipseste acel ceva pe care il are ea .
Este un sentiment genial atunci cand te indragostesti ... chiar daca din cand in cand se intampla sa ajungi in al 9-lea cer pentru ca mai incolo sa te simti cu moralul la pamant .
Atunci cand iti place cineva foarte mult , clar starea ta de spirit se schimba radical ...te binedispune prin vorbe frumoase sau cand te suna si este dragut ...sau eventual te face sa fi trista cand este distant sau dispare pentru intreaga zi .
Dar niciodata sa nu te inmoi foarte rau in fata dragostei ... mereu sa ramai aceiasi tu ... fara sa iti abandonezi pasiuniile sau pritenii pentru ca niciodata nu sti cand ti se scufunda corabiile .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu