sâmbătă, 11 iunie 2011

Without words, only feelings!

Gresit , absolut gresit ...
S-au vazut , S-au placut si fara sa gandeasca rational si-au dedicat dragostea unul altuia ...nu stiau nimic unul despre celalt  ...
Inca din prima seara isi faceau planuri si visau la propria lor casuta in mijlocul unei insule pusti, stand amndoi pe malul mari asteptand sa rasara soarele in timp ce valuriile se spargeau la mal udandu-le hainele .
Lucruriile nu au mers asa de bine pe cat credeau ei ... timpul nu a tinut deloc cu ei ... asa ca au luat o hotarare amndoi . Sa merga fiecare pe drumul sau .


Au ramas prieteni. 


Vorbeau mereu . La scoala  ea de cate ori il vedea de atatea ori intorcea capul dupa el simtind cum mii de fluturasi ii invadau stomacul.
Un suflet atat de confuz , inca nu stia sigur ce simte pentru acest " el " ...uneori avea impresia ca tine la el ca la un frate mai mare , dar alteori simtea ca tine la el ca la sufletul ei pereche .
O gresala de exprimare.. sau un comportament lipsit de limite a aprins o certa intre cei doi . 
Il visa in fiecare seara... insa dimineata somnoroasa  incerca sa realizeze ca  a fost un vis ... ii era destul de greu gandindu-se mereu la faptul ca poate doar ea simte aceea chimie dintre ei doi.


"I am sick of feeling  worthless all the time"


Intr-o seara hotarata s-a gandit sa ii vorbeasca . Uimit de schimbarea ei a considerat ca mai merita o sansa  realizand ca orice om mai poate gresi uneori .
Din nou au inceput sa vorbeasca foarte des  si sa simta ce au simtit in primele zile probabil mult mai intens  .
Cum am spus .. chimia a existat mereu .S-au intalnit si de la sine si-au apropiat buzele ca intr-un pazal . Din acel moment ea si-a gasit raspunsul sentimentelor ei fata de el ... tinea la el ca la sufletul ei pereche ... 
Din acel moment incepuse sa nu il mai viseze ...dar de ce ? Deoarece isi traia propriul vis ...
" SHE WITHOUT HIM IS LIKE...
A plane that doesn`t fly...
A phone without a dial 
Minnie without Mickey 
Tigger without Pooh 
A sentence without spaces 
A guy without style..."
Acum se pare ca tot timpul este al lor ... iar momentele impreuna ii apropie din ce in ce mai mult .


So . ILY.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu